Laat medewerkers tot bloei komen!

Goed presterende medewerkers zijn essentieel voor een bedrijf. Ze zijn het meest waardevolle kapitaal. Heb je medewerkers die niet goed in hun vel zitten? Dan kan dit direct effect hebben op de resultaten van je bedrijf.

Coaching is een goede manier om dit te voorkomen. Het bevordert het werkplezier, de effectiviteit en de veerkracht van zowel de medewerker als de organisatie. Je kunt er een waardevolle bijdrage mee leveren om het volledige potentieel van een medewerker tot bloei te laten komen, een duurzame werkomgeving creëren en het toont goed werkgeverschap.

Benieuwd wat ik voor je organisatie kan betekenen?

Enkele waardevolle opdrachtgevers:

Ook bij ziekteverzuim in goede handen

Mijn ruime ervaring met het begeleiden van werknemers en arbodiensten zorgt voor een gestroomlijnde aanpak bij ziekteverzuim. Ik coördineer tussen cliënt, werkgever en arbo-arts voor een effectieve aanpak. Het spreekt voor zich dat vertrouwelijkheid en privacy in het gehele proces voorop staan.

Over mij - Henrieke van Dam

Ik ben een nuchter mens met een flinke dosis ondernemingszin en voelsprieten voor daar waar het wringt. Ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als marketing- en communicatiespecialist en in die tijd volgde ik ook een vierjarige opleiding tot haptotherapeut. In 2007 startte ik mijn eigen praktijk voor coaching, therapie en training: Emovements. In 2021 heb ik een tweede vierjarige opleiding tot psychodynamisch therapeut afgerond.

Met aanvullende opleidingen en trainingen ontwikkel ik mezelf continu zodat ik mezelf blijf uitdagen en ik jou nog beter kan helpen. Door mijn achtergrond in het bedrijfsleven kan ik me goed verplaatsen in mensen die werken in deze wereld. Van jong professionals tot het hoger management.

Meer over mij

Ik ben – als nakomertje – geboren op een boerderij. Mijn ouders waren van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat druk in de weer om de boel draaiende te houden. Als jongste rende ik vaak achter iedereen aan, letterlijk en figuurlijk; ik wilde erbij horen en ook gezien worden. Hierdoor heb ik in mijn eerste levensjaren een gevoel van haast ontwikkeld en de gedachte niet goed genoeg te zijn.

Dit in combinatie met de nodige uitdagingen in het leven hebben mij tot een “grote” meid gemaakt met veel levenservaring, kennis en kunde. Dit laatste uiteraard vooral door mijn ervaringsdeskundigheid en grondige scholing.

“De duurzame verandering die ik bij elke medewerker terug zie is zo waardevol.”

“Als leidinggevende ondersteun ik al jaren medewerkers in hun persoonlijke groei. Maar soms is een vraagstuk groter of dieper en is mijn begeleiding op de werkvloer niet voldoende. Dan haak ik Henrieke aan als coach. Henrieke weet met haar warme, frisse en doortastende aanpak snel te komen tot de kern van een persoonlijk vraagstuk. Ze is eerlijk – waar nodig confronterend – en creëert beweging. Altijd met oog voor de mens, maar ook vanuit zakelijke doelgerichtheidDe duurzame verandering die ik bij elke medewerker terug zie is zo waardevol. Voor de medewerker zelf, die de juiste inzichten en handvatten heeft om (privé en zakelijk) te bewegen en floreren. En voor de organisatie die hier de vruchten van plukt. Ik gun iedereen – die zoekende is, een disbalans ervaart, vastloopt, of een ander persoonlijk vraagstuk heeft – Henrieke als coach.”

– Marjolein van Doorne,  Marketing Manager Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?
Wil je meer weten over mij, mijn aanpak of wil je een offerte ontvangen? Neem gerust contact met mij op. 

Vrolijke groet, Henrieke

Mijn streven is om binnen 3 werkdagen jouw mail te beantwoorden. Wil je niet langer wachten en nu een afspraak plannen, bel me!